Interieurarchitect AntwerpenInterieurarchitect AntwerpenInterieurarchitect AntwerpenInterieurarchitect Antwerpen

Interieurarchitect Antwerpen en omgeving

edoXXI is als interieur architect voornamelijk actief in het Antwerpse, met als thuisbasis Mechelen.
Kwaliteitsvolle en duurzame interieurarchitectuur is al jarenlang onze core business. Voor u een interieur ontwerpen volgens uw wensen en budget, is wat we doen.
Als specialist in interieurarchitectuur ontwerpt en realiseert edoXXI interieurs zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Neem even de tijd om kennis te maken met onze projecten op deze site en laat u inspireren door enkele van de ontwerpen van onze interieurarchitecten.

 

interieur projecten

 

Interieurarchitect Antwerpen: vertrekken vanuit duurzaamheid

Onze interieurs worden allemaal ontworpen volgens dezelfde filosofie. Uiteraard is “esthetiek” belangrijk, maar we vergeten ook het aspect “duurzaamheid “ niet in onze interieurarchitectuur - wat bij onze ontwerpen steeds resulteert in gebruikscomfort op lange termijn.

Interieurarchitect Antwerpen: u bepaalt “de stijl”

Wij zien het ontwerp van uw interieur als een dialoog, en niet als éénrichtingsverkeer. De meeste interieurarchitecten proberen van uw interieur hun “visitekaartje” te maken. Uiteraard zijn wij trots op onze interieurs, maar uw dromen, wensen en behoeften zijn en blijven het uitgangspunt – en dit het hele werkproces lang.

Interieurarchitect Antwerpen: respect voor uw budget

Goede en duurzame interieurarchitectuur hoeft zeker geen “kapitalen” te kosten. Wij respecteren steeds het door u opgelegde budget om uw interieur in te richten, opnieuw in te richten of om u te adviseren bij de verbouwing en renovatie van uw interieur.

Interieurarchitect Antwerpen: samen realiseren we uw totaalprojecten

edoXXI werkt samen met verschillende architecten om de inrichting van uw interieur te realiseren volgens uw wensen en behoeften. Deze samenwerking met externe architectenbureaus zorgt ervoor dat wij, in samenspraak met een extern architectenbureau, ook uw totaalproject kunnen realiseren. Indien u verkiest, werken onze interieurarchitecten met een architect of met een architectenbureau naar uw keuze.

Interieurarchitect Antwerpen: neem contact voor een gratis offerte

Benieuwd naar wat edoXXI voor u en uw (toekomstige) interieur kan betekenen?

De gemakkelijkste weg om vandaag nog met ons contact op te nemen is via het contactformulier op deze site. Wij bezorgen u snel een gratis offerte voor de inrichting van uw nieuwe interieur of bekijken graag de verschillende mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek met onze interieurarchitecten.